Elke van der Brugge

         

VuL

Informatie in die nuttig is voor je klanten hier in...

Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/in atelierbijportretten copy 2

Na het afronden van mijn studie Klassiek Piano aan het Rotterdams Conservatorium ben ik afgestudeerd aan de Willem de Kooning Aacademie richting Autonoom Twee Dimensionaal. 

Ik schilder heel graag portretten in opdracht, stillevens en de zee. Tevens maak ik autonoom werk. Lesgeven is ook een echte passie. Ik heb inmiddels al 25  jaar ervaring. Eerst als docent Klassiek Piano, later als docent op het Voortgezet Onderwijs en tegenwoordig geef ik ook met enorm veel plezier les op de basisschool en in mijn eigen atelier. Het is heerlijk om kennis te delen.

De piano maakt nog steeds een groot deel uit van mijn leven. Ik hou veel van Klassieke muziek. Tangomuziek past ook goed bij me.

Op de basisschool heb ik iets nieuws bedacht: het maken van 'werelden' waar je doorheen kan lopen, en waarin de kinderen de wereld maken en opbouwen.

Bijzonder was de Magische Onderwaterwereld. Er doorheen lopen gaf een magisch gevoel vanwege het werken met Glow in the Dark-materialen, en blacklight. Zacht bubbelende oceaangeluiden maakten het geheel af.